skip to Main Content

styling, lingerie en veel gezelligheid...

flash!

Glamourfoto's maken

met een pro team

Herken jij je hierin?

Je wilt graag mooie glamourfoto’s van jezelf hebben in boudoir stijl. Of je wilt samen met je partner een couple boudoirshoot doen en bent op zoek naar een boudoirfotograaf. Best spannend, zo’n boudoirshoot. Je twijfelt of je het wel kunt, het poseren voor zulk soort fotografie. Je wilt het wel graag, maar ja, op een bepaald moment stap je wel een fotostudio binnen en ga je jezelf letterlijk en figuurlijk blootgeven voor de camera. Dat is best een uitdaging!

Kennismaken

Dat is de reden waarom ik altijd, vóór iemand een boeking doet bij mij, eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil hebben. We gaan even samen zitten met een kop thee of koffie en raken aan de praat. We bekijken foto’s uit mijn portfolio (want op de website staat maar een kleine selectie foto’s; niet iedereen vindt het prettig als ik haar foto’s deel op mijn website of social media). Wanneer jij aan het eind van dat gesprek een gevoel van vertrouwen hebt, dan prikken we een datum.

Naaldhakken en boudoirfotografie. Boudoirfotografie Jolanda kleij. https://beautyboudoir.nl.

Voorbereiding

Je maakt op pinterest een moodboard met het soort foto’s dat je graag van jezelf wilt laten maken. Je bedenkt wat voor stijl je aanspreekt en wat voor kleding je daarbij wilt dragen. Wat de kleuren zijn die je in deze foto’s terug wilt zien. Wat voor items je graag wilt gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan iets wat echt over jou gaat, of over je partner, wanneer de shoot als cadeau voor hem of haar bedoeld is. Dat moodboard deel je met mij, zodat ik de shoot goed kan voorbereiden.
Je krijgt ruim voor de shoot een lijstje met tips, do’s en dont’s van mij, zodat je weet hoe je je het beste kunt voorbereiden.

De fotoshoot

Op de dag van onze afspraak neem je je kledingsetjes mee. Samen met visagiste Lotte bespreken we je keuze en hoe zij daar de visagie en je kapsel op zal afstemmen. Vervolgens laat je je heerlijk verwennen met een mooie make-up en haarstyling. Dat duurt zo’n 1,5 uur, dus je kunt in die tijd lekker ontspannen. Daarna gaan we aan de slag!
Je hoeft niet te kunnen poseren. Met behulp van mijn aanwijzingen betreffende je houding en bijvoorbeeld wat te doen met je handen, zul je zien dat je geweldige portretten gaat krijgen.

Boudoirfotografie Jolanda kleij. https://beautyboudoir.nl.

De foto’s

Na de shoot hebben we een reveal- en bestelsessie. Jij komt dan de foto’s bekijken die ik uitgezocht en bewerkt heb. Je zoekt uit welke je in een album, een portretbox of in groot formaat geprint voor aan de muur wilt hebben. Ik zal alles bestellen en binnen een maand (afhankelijk van wat je besteld hebt) krijg je een berichtje van mij dat je de prints kunt komen ophalen.

Privacy

Net als jij ben ik ook heel blij met mooie foto’s. Uiteraard wil ik die graag delen op mijn website en op social media, om te laten zien dat wat er allemaal mogelijk is. Wat ik daar plaats zal altijd in overleg met jou zijn.

Bolle buik en boudoir; vooral tijdens zwangerschap is een boudoirshoot een must-do! Boudoirfotografie Jolanda kleij. https://beautyboudoir.nl.
Back To Top