skip to Main Content

over Jolanda Kleij:

werken met hartstocht

Open-minded

en een tíkkie eigenwijs

Positief, benaderbaar, een open instelling, gezellig, betrouwbaar, ondernemend, iedere minuut van mijn leven bewust belevend.
Mijn familie voegt daar graag aan toe: eigenwijs, áltijd maar met die camera bezig, ik loop te snel, ik wil teveel en ben te nieuwsgierig. Ze hebben (een klein beetje) gelijk; voor mij zitten er te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week.

Tussen 2012 en 2016 ben ik opgeleid aan de Fotoacademie. Je wordt tijdens de studie gestimuleerd om te onderzoeken wat je drijfveren en interesses in de fotografie zijn en zo je eigenheid te vinden.

Jolanda Kleij, boudoirfotograaf in Groningen

Fotograaf met passie

In mijn fotografie zoek ik naar verbinding met mijn modellen. Door mijn 33 jaar werkervaring in de gezondheidszorg als anesthesie-assistent, met daarin steeds weer intensief contact met patiënten, kan ik snel connecten met iemand. Daar beleef ik erg veel plezier aan. Bovendien maakt die eigenschap dat mijn modellen zich snel op hun gemak voelen.

Boudoirfotografie kwam wat later op mijn pad, maar terugkijkend is het eigenlijk heel logisch dat ik dat ontdekt heb. In mijn eerste blog vertel ik daar uitgebreid over.

Lingerieshoot en maternityshoot met rozen door boudoirfotograaf Jolanda Kleij in Groningen
Back To Top